sly6 Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2015 dochodzi dodatkowa oplata na IEC ,,100 dol za sama LMIA teraz sie placi 1000 dol ..tak teraz to wyglada jesli ktos bedzie chcial zostac na dluzej w Kanadzie po IEC.
sly6 Napisano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 wrescie The Working Holiday category will open to Polish citizens on May 7, 2015. The time of the opening will be announced the day before the category opens. 7 maja a godzina otwarcia programu bedzie podana 1 dzien przed http://www.cic.gc.ca/english/work/iec/index.asp?country=pl&cat=wh
sly6 Napisano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 The Working Holiday category will open to Polish citizens on May 7, 2015, at 10:00 Eastern Daylight Time (EDT) (16:00 Warsaw time). powodzenia zycze
sly6 Napisano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2015 2015 Access to Kompass The 2015 International Experience Canada (IEC) initiative with Poland will open 2015-05-07 at 10:00 AM Ottawa time To create your Kompass account you need to register Log in to your Kompass account using your unique username and password. https://kompass-2015-iec-eic.international.gc.ca/selectedregion-r%C3%A9gions%C3%A9lectionn%C3%A9e?regionCode=PL i pamietajcie ze miejsce rezerwowe nie oznacza ze nic nie bedzie,jedynie pare miesiecy trzeba bedzie poczekac na swoja kolej.nie kazdy kto ma miejsce chce pozniej jechac
sly6 Napisano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2015 pula skonczyla sie w 34 min,,625 miejsc teraz pozostaje lista rezerwowa jesli ktos teraz wysle zgloszenie.
mxgts Napisano 11 Maja 2015 Zgłoś Napisano 11 Maja 2015 Witam, czy możecie doradzić coś ? udało mi się załapać ale z nerwów przy wypełniaaniu wniosku najprawdopodobniej nie wpisałem mojego drugiego imienia, wnioskuję tak po tym że w "MY IEC Application" widnieje tylko moje piersze imię i nazwisko. Napisałem maila do IEC ale od piątku żadnej odpowiedzi nie dostałem... i teraz mam wątpliwości czy robić przelew czy dać sobie spokój i próbować się pogodzić z tym, że przez takie niedopatrzenie nic z mojego wyjazdu do Kanady nie będzie co radzicie ? zawalił ktoś z Was tak sprawę ??
sly6 Napisano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 11 Maja 2015 zobacz pkt 7 http://www.canadainternational.gc.ca/germany-allemagne/experience_canada_experience/faq-kompass.aspx?lang=eng#k7
mxgts Napisano 11 Maja 2015 Zgłoś Napisano 11 Maja 2015 Sly6 niestety da sie zmienic tylko numer paszportu, adres email i security questions
sly6 Napisano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 11 Maja 2015 to pozostaje czekac na odpowiedz z IEC i zaplacic nie wpisales falszywych danych jedynie nie wpisales jednego imienia a to przez to nie odwalaja pamietaj aby teraz pisac juz wszystko dobrze:)
himynameispeter Napisano 9 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2015 nie orientuje się ktoś może czy istnieje możliwość przedłużenia czasu na wjazd do Kanady jaki pozostał na POE ? Wysłałem w tej sprawie maile do ambasady pare dni temu ale bez odzewu. Z góry dzięki za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.