Skocz do zawartości

Iec 2015

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dochodzi dodatkowa oplata na IEC ,,100 dol

za sama LMIA teraz sie placi 1000 dol ..tak teraz to wyglada jesli ktos bedzie chcial zostac na dluzej w Kanadzie po IEC.

• 3 tygodnie później...

• Odpowiedzi 20
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

The Working Holiday category will open to Polish citizens on May 7, 2015, at 10:00 Eastern Daylight Time (EDT) (16:00 Warsaw time).

powodzenia zycze :)

Napisano

2015 Access to Kompass

The 2015 International Experience Canada (IEC) initiative with Poland will open 2015-05-07 at 10:00 AM Ottawa time

• To create your Kompass account you need to register
  • Log in to your Kompass account using your unique username and password.

https://kompass-2015-iec-eic.international.gc.ca/selectedregion-r%C3%A9gions%C3%A9lectionn%C3%A9e?regionCode=PL

i pamietajcie ze miejsce rezerwowe nie oznacza ze nic nie bedzie,jedynie pare miesiecy trzeba bedzie poczekac na swoja kolej.nie kazdy kto ma miejsce chce pozniej jechac ;)

Napisano

Witam,

czy możecie doradzić coś ?:) udało mi się załapać ale z nerwów przy wypełniaaniu wniosku najprawdopodobniej nie wpisałem mojego drugiego imienia, wnioskuję tak po tym że w "MY IEC Application" widnieje tylko moje piersze imię i nazwisko. Napisałem maila do IEC ale od piątku żadnej odpowiedzi nie dostałem... i teraz mam wątpliwości czy robić przelew czy dać sobie spokój i próbować się pogodzić z tym, że przez takie niedopatrzenie nic z mojego wyjazdu do Kanady nie będzie :( co radzicie ? zawalił ktoś z Was tak sprawę ??

Napisano

to pozostaje czekac na odpowiedz z IEC i zaplacic :)

nie wpisales falszywych danych :) jedynie nie wpisales jednego imienia :) a to przez to nie odwalaja :) pamietaj aby teraz pisac juz wszystko dobrze:)

• 1 miesiąc później...
Napisano

nie orientuje się ktoś może czy istnieje możliwość przedłużenia czasu na wjazd do Kanady jaki pozostał na POE ? Wysłałem w tej sprawie maile do ambasady pare dni temu ale bez odzewu. Z góry dzięki za pomoc!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...