maciek Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 mam takie pytanie - mianowicie w niedziele lece do NY na JFK LOT'em i chcialem wziac rakiete tenisowa i w zwiazku z tym moje pytanie czy jako podreczny bagaz do samolotu to mozna spokojnie zabrac czy moze do walizki to wpakowac ? z gory dzieki pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 mam takie pytanie - mianowicie w niedziele lece do NY na JFK LOT'em i chcialem wziac rakiete tenisowa i w zwiazku z tym moje pytanie czy jako podreczny bagaz do samolotu to mozna spokojnie zabrac czy moze do walizki to wpakowac ? z gory dzieki pozdrawiam Moj kolega mial jako podreczny, a wlasciwie mial i podreczny, i rakiete jeszcze oddzielnie... Jesli zmiescisz do walizki, to tym lepiej. Pozdrowienia... P.S. Uwielbiam tenis... Gdy tylko wroce do pelni sil po rekonstrukcji wiezadel 3 dni temu, to zabieram sie do ostrej nauki. :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 ok wielkie dzieki chyba wezme ja jako dodatek do podrecznego bo nagle nie wiadomo czemu w walizce juz miejsca brak dziekuje jeszcze raz pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.