hojtek Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2014 Witam! Piszę z takim problemem a mianowicie: posiadam ważną do połowy czerwca promesę wizową, a chciałbym się wybrać na te wakacje znowu do USA i czy w takim wypadku mogę się wybrać do ambasady po nową promesę czy muszę czekać aż ta się skończy? Jeżeli tak to składam jakby nowy wniosek czy jest jakaś możliwość przedłużenia? Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
sly6 Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2014 Nie ma przedluzenia promesy starasz sie o nowa i zapoznaj sie dobrze z zasdami,czy bedziesz zaproszony np na rozmowe mozesz to teraz zrobic,mozesz jak sie skonczy promesa wizowa
hojtek Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2015 To czy będę zaproszony np. na rozmowę napisałeś z podtekstem "stary daj sobie spokój i tak już nie dostaniesz" czy wręcz przeciwnie, że nie powinno być problemu? :-) Mógłbyś mnie gdzieś pokierować gdzie znajdę jakieś zasady odnośnie mojej sprawy?
sly6 Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2015 takie informacje zawsze sa na stronie Ambasady co do zapraszania na rozmowe kto moze ja miec a kto moze juz nie. chyba ze dana osobe zaprosza http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-visarenew.asp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.