Aniavb2 Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2015 Hej, jestem zdecydowana wyjechać do USA, najlepiej już JUTRO!!! . Chciałąbym pomieszkać, pozwiedzać, pooddychać nowojorskim powietrzem, poopalać się w MIami na plaży, trochę popracować dorywczo (oczywiście zostać tam tak długo, na ile pozwoli wiza turystyczna). Nie ukrywam, że trochę mam obawy przed wyjazdem samej, w pojedynkę. Oczywiście lepiej jak jest jeszcze ktoś jeszcze, kto ma podobne oczekiwania do wyjazdu no i ponad to jest zawsze raźniej i taniej wynająć mieszkanie bądź pokój. Mam 24 lata i fajnie jeśli dołączyłaby się zwariowana i fajna ekipa bądź dziewczyna w podobnym wieku . W USA byłam parę razy, więc jeżeli chodzi o poszukiwanie fajnych rozwiązań na tanie podróżowanie mogłabym polegać również na własnych doświadczeniach, Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Robert1992 Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 ja chetnie bym z tobą poleciał ale niestety nie mam wizy
KaeR Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 ja chetnie bym z tobą poleciał ale niestety nie mam wizy I właśnie dlatego nie masz wizy.
Robert1992 Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 I właśnie dlatego nie masz wizy. no ale kto by nie chciał pozwiedzac ze znajomą czy kolezanką usa ?
ilya_ Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 no ale kto by nie chciał pozwiedzac ze znajomą czy kolezanką usa ? to moze warto cos pomyslec o promesie...
Robert1992 Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 narazie szukam pracy jak znajde to bede sie starał o wize
ilya_ Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 posiedz jaksi czas na forum i zorientuj sie na czym mniej wiecej polega caly proces, malo zlozony ale jednak.
didle80 Napisano 3 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2015 ja lecę pod koniec maja, ewentualnie na poczatku czerwca.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.