charlesnyc Napisano 11 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2015 Cześć, słuchajcie, składałem dziś podanie o wizę, wszystko szło gładko, doszedłem do momentu gdzie uzyskałem numer CGI i dokonałem przelewu, lecz była godzina 15, a przelewy wykonywane są do 14:30. A jak wiadomo, żeby przejść dalej i umówić się na spotkanie, muszę wpisać numer potwierdzenia (przelewu), którego jeszcze nie uzyskałem, i będzie dopiero jutro. I zamknąłem kartę, przecież nie zostawię komputera włączonego do jutra na tej stronie. Czy jutro, jak już będę miał potwierdzenie przelewu, i będę go chciał wpisać w to pole, to będzie taka możliwość, czy sesja wygasła bezpowrotnie, i uzyskam nowy numer CGI oraz będę musiał dokonać nowego przelewu i ciągnąć całą procedurę ect. Proszę o pomoc
ania_673 Napisano 12 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2015 ten numer powinien wpisać się automatycznie
wojtekbp Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 To nic, że zamknąłeś kartę, wyloguj i zaloguj się ponownie, będziesz widział czy przelew dotarł, wtedy będziesz mógł umówić się na spotkanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.