Dragony Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2015 Czy 16-to latka wchodzi do ambasady z mamą, czy sama? Czy jeśli z mamą to czy mama bierze udział w rozmowie? Czy potrzebna jest jakaś notarialna zgoda drugiego rodzica na wyjazd, czy ambasady to nie interesuje na tym etapie? Koleżanki córka będzie w marcu ubiegała się o promesę, a ja na te pytania nie umiem odpowiedzieć.
Robert1992 Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2015 ja w wieku 16 lat sam stawałem do ambasady....
sly6 Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2015 jak nie zapomne to napisze jutro jak kto jest teraz bo roznie sie pisze na forach
sly6 Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2015 pod czas umawiania spotkania nalezy wspomniec o tym ze mama chce isc na taka rozmowe i taka osobe dopiero wpuszcza Nie ma Cie na liscie to nie wejdziesz co do samej rozmowy to zalezy od Konsula ile osob tyle historii a co do upowaznienie to uwaza sie ze jak ma dziecko paszport to rodzic wyrazil zgode na wyjazd ps podobno na stronie gdzie sie umawia rozmowe jest taki pkt dla osob ktore chca towarzyszyc,musza byc do pomocy dla danej osobie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.