Koleś Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2015 Hej, za tydzeń wylatuję do stanów (dokładnie Columbus, OH) będe robił sprawozdanie z Arnold Sports Festival.I mam pytanie z jakiej śieci komurkowej najlepjej skorzystać jeżeli chodzi o internet mobilny w telefonie. Będe w stanach 5 dni ale przez ten czas będe wysyłał wiele zdjęć / filmików. Więc chodzi mi o jak najwięskzy transfer , za możliwie najmniejszą cene oczywiśćie : ) Będe wdzięczny za wasze opinie i sugestie, pozdrawiam
karolamo Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 My przetestowaliśmy na Florydzie zarówno T-Mobile jak i AT&T i AT&T jest o niebo lepszy.
A-K Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2015 Witam, we wrześniu lecę do NY i mam pytanie jakiego operatora wybrać chodzi mi o prepaid sama karte sim, zalezy mi na polaczeniach jak i na internecie. prosze o podanie operatora taryfe i gdzie owa kartę można nabyć, czy karte sim trzeba rejestrowac? ostatni raz w usa byłem jakieś 10 lat temu ale to byly inne czasy
ZielonyTomek Napisano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam, we wrześniu lecę do NY i mam pytanie jakiego operatora wybrać chodzi mi o prepaid sama karte sim, zalezy mi na polaczeniach jak i na internecie. prosze o podanie operatora taryfe i gdzie owa kartę można nabyć, czy karte sim trzeba rejestrowac? ostatni raz w usa byłem jakieś 10 lat temu ale to byly inne czasy Witam Moge polecic H2O Wireless, oczywiscie prepaid. Plany maja rozne, poszukaj na ich stronce i wybierz dla siebie najlepszy. Karte mozna kupic na ebay, mysle ze na allegro tez beda. Jesli nie to na miejscu dostaniesz Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.