dombus Napisano 31 Marca 2015 Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 Witam, przeoczyłem pytanie o skończone szkoły i nie wpisałem ukończonego liceum. Aktualnie studiuje i to wpisałem. Chciałem to poprawić, ale akurat dziś są prace konserwacyjne na stronie, a spotkanie mam jutro... Czy będę mógł to wyjaśnić?
barkley1 Napisano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2015 Ja też przy wypełnianiu rodzinego podania nie wpisałem szkoły ukonczenia żony i w jakich krajach w Europie była żona. Czy przy rozmowie konsul zapyta o to i co mam mu odpowiedzieć? Że przypadkowo nie wpisałem i to wystarczy za wyjaśnienie?
sly6 Napisano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2015 dla kobiet nie ma takich pytan tylko mezczyni te pytania maja. jak padnie pytanie do zony czy Pani gdzies byla to moze powiedziec gdzie byla ,kiedy
barkley1 Napisano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2015 dla kobiet nie ma takich pytan tylko mezczyni te pytania maja. jak padnie pytanie do zony czy Pani gdzies byla to moze powiedziec gdzie byla ,kiedy dziękuje za wyjaśnienie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.