Miscio Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 Fajnie jest wam facetom podrozowac na stopa na krzywy ryj. Nie znam nikogo, kto by w ten sposob po USA jezdzil. W Europie tak, nawet cos mi sie o uszy obilo po Meksyku (i to na dodatek dziewczyny, ale jakies 10 lat temu). Zycze powodzenia, kto wie, moze z czegos takiego wyjdzie cos wspanialego? Przygoda jest najważniejsza. Póki młody trzeba korzystać. Może i mi później uda się jakiś filmik skręcić. A o kobietach autostopowiczkach znikających w Kanadzie sporo wyczytałem.. Płeć piękna zawsze ma pod górkę.
cutmiut Napisano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 E tam areszt, od razu do niego będą strzelali. Tak jak napisał KaeR, nie we wszystkich stanach jazda na stopa jest legalna. Natomiast nikt chyba jeszcze nie zabronił kręcenia się po stacjach benzynowych, i szukania kierowców, a to jest najlepszy sposób. Niedawno trafiłem na profil dziewczyny , która jeździła stopem po stanach. https://www.facebook.com/theustour
sly6 Napisano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 mozna sie krecic po takich stacjach,mozna tez zalapac sie na jazde samochodem ciezarowym i po drodze zmieniac ciezarowki
cutmiut Napisano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 dokładnie, nie wiem jak tam CB funkcjonuje w USA, ale w Europie można przejechać spory dystans w ten sposób.
sly6 Napisano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 podobnie do tego jeden kierowca pyta sie innego czy ktos wezmie podroznika w dalsza podroz
Miscio Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 Ale żeście mnie podkręcili na tą podróż. Dobra, pozostaje mieć nadzieję, że mi wszystko wypali.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.