pepsi13 Napisano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam. Przed chwilą otrzymałam wiadomość sms informującą o jutrzejszym dostarczeniu mojego paszportu przez kuriera oraz o konieczności przygotowania 24 zł. Bardzo mnie to zdziwiło, ponieważ wypełniając wniosek wyraźnie zaznaczyłam opcję odbioru osobistego i do końca informacja o odbiorze paszportu w Krakowie na ul.Rzemieślniczej widniała w moim proflu. Czy ktoś orientuje się czym może być spowodowana ta sytuacja i czy jest możliwość otrzymania paszportu wedle zaznaczonych preferencji? Z góry dziękuje!
sly6 Napisano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 a masz jakies potwierdzenie? zadzwon na infolinie TNT i wyjasnij ta sprawe
pepsi13 Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 Niestety jakiegokolwiek potwierdzenia brak, ponieważ nie mam już wglądu do tego, co zaznaczałam, a wczesniej niczego takiego nie dostałam, nawet maila;/ Na infolinię dzwoniłam, ale bez skutku. No nic, może jeszcze jutro rano coś zdziałam. ( ; Dziękuję za odpowiedź!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.