Tycior Napisano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2015 Witam! Jestem tu nowy,więc za ewentualny zły dział przepraszam. Sprawa wygląda tak: Kupiłem na ebay starter sieci "H2O" czytałem,że to należy do AT&T i na takich samych zasadach działa. Do USA wyjeżdżam za miesiąc więc kupiłem kartę już teraz. Dotarła,wsadziłem do Samsunga Galaxy S4 LTE oraz Lumi 535 i efekt ten sam,brak zasięgu. Aktywowałem kartę na stronie h2o i niby wszystko ok,mam nadany numer telefonu,ale zasięgu wciąż brak. Czy w Polsce to nie zadziała?
KaeR Napisano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2015 A sprawdzałeś czy to ma International roaming? Jeśli nie to zasięgu nie będzie.
andyopole Napisano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2015 Uwazaj. Samsung robi inne modele na USA a inne na Europę. Moj S3 nie chcial wspolpracowac z kartą Plusa. Trzeba bylo podłączyć dk kompa i "przełożyć" wajchę w nim.
Magnum Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2015 Kupiłem na ebay starter sieci "H2O" czytałem,że to należy do AT&T i na takich samych zasadach działa. Nie. Roaming. Both domestic and international roaming are not available with any H2O Service
Tycior Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2015 No trudno czyli nie zadziała w polsce. dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.