drbru Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 siemka jeszcze raz, czy ktos moze mi powiedzieć jak należy wypełnieć puste pola w DS-156, słyszałem że należy je obecnie wypełniać po polsku wpisując BRAK lub NIE DOTYCZY, ale nba samej górze jest zalecenie żeby stosować tylko język angielski i polskie fonty, nie przyjmuje również skrótu N/A (not available) ...co zatem tam trzeba wpisywać żeby było ok.....? Dzięki za pomoc:) pzdr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiola Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Po polsku, bez polskich znaków w puste miejsca wpisywałam "nie dotyczy" ; "brak" lub "nie mam" i było ok Ewnetualne poprawki można nanieść odręcznie w kolejce przed ambasadą Pozrdowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Po raz kolejny prosimy kolejna osoba - czy mozesz zadawac pytania, dotyczace caly czas jednej i tej samej sprawy, w watku, ktory juz wczesniej zalozyles? :roll: Robi sie balagan, a chyba nie ma potrzeby, aby zakladac nastepne tematy i pytac o wypelnienie poszczegolnych punktow formularza? Z gory dziekujemy... Reszte swoich pytan umiesc tutaj: http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=2480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.