Lx13 Napisano 22 Maja 2015 Zgłoś Napisano 22 Maja 2015 Widzisz, znowu postawiłaś sprawę jasno - brawo. Sama widzisz jak sie sprawy maja, maja sie kiepsko. A powiedz mi, jak ty sie tam widzisz? Sama przyznajesz ze znaleźć coś jest niewykonalne, zwłaszcza bez zawodu. Rozumiem ze chcesz robić cokolwiek. A wiesz ze za to cokolwiek dostaniesz mniej niż w Europie? A co jak zachorujesz? Byłaś tam to dobrze wiesz ze Ameryka jaka sobie ludzie bez zawodu i perspektyw wyobrażają to pic na wodę fotomontaż. Czasem trzeba sobie uświadomić ze coś kiedyś poszło nie tak i pewnych rzeczy sie nie osiągnie.
gocha80 Napisano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2015 W zasadzie jak mi się uda wyemigrować to juz mam plan na siebie ,w zasadzie to nawet kilka
renox Napisano 23 Maja 2015 Zgłoś Napisano 23 Maja 2015 W zasadzie jak mi się uda wyemigrować to juz mam plan na siebie ,w zasadzie to nawet kilka Lx13 Napisano 23 Maja 2015 Zgłoś Napisano 23 Maja 2015 Rozumiem ze ta zasada przewiduje bycie bardziej konkurencyjnym niż meksyki, portoryki i reszta Ameryki środkowej ktora przybyła do USA w kontenerze lub jakimś cudem legalnie? No to chyba będziesz pracować albo za darmo albo będziesz ludziom płacić za danie ci pracy. No nic, życzę powodzenia. gocha80 Napisano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2015 Tak chyba zapłacę za pracę Jim Beam Napisano 24 Maja 2015 Zgłoś Napisano 24 Maja 2015 Rozumiem ze ta zasada przewiduje bycie bardziej konkurencyjnym niż meksyki, portoryki i reszta Ameryki środkowej ktora przybyła do USA w kontenerze lub jakimś cudem legalnie? Porto Rico jest terytorium stowarzyszonym z USA i Portorykanie sa obywatelami USA od urodzenia. Lx13 Napisano 24 Maja 2015 Zgłoś Napisano 24 Maja 2015 No niemożliwe, serio? A teraz na poważnie, to ze sa obywatelami USA nie zmienia faktu ze sa dla kontynentu tania siła robocza, o ile nie najtańsza. I z takimi niestety 90% Polaków w USA musi konkurować. Pytam sie czym? Niedługo co poniektórzy bedą chyba pracować za darmo. Ale i tak nie zmienia to mojego nastawienia do osoby piszącej ten temat. Postawiła sprawę jasno od początku co do tego jaki ma plan i za to czapka z głowy. Nie pierniczy 3 po 3 ze ona tam na chwile, ze tylko pozwiedzać a następnie nie biadoli czy aby na pewno dostanie 6 miesięcy pobytu bo to i tamto Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Temat został przeniesiony do archiwum Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane. Przejdź do listy tematów
Lx13 Napisano 23 Maja 2015 Zgłoś Napisano 23 Maja 2015 Rozumiem ze ta zasada przewiduje bycie bardziej konkurencyjnym niż meksyki, portoryki i reszta Ameryki środkowej ktora przybyła do USA w kontenerze lub jakimś cudem legalnie? No to chyba będziesz pracować albo za darmo albo będziesz ludziom płacić za danie ci pracy. No nic, życzę powodzenia.
Jim Beam Napisano 24 Maja 2015 Zgłoś Napisano 24 Maja 2015 Rozumiem ze ta zasada przewiduje bycie bardziej konkurencyjnym niż meksyki, portoryki i reszta Ameryki środkowej ktora przybyła do USA w kontenerze lub jakimś cudem legalnie? Porto Rico jest terytorium stowarzyszonym z USA i Portorykanie sa obywatelami USA od urodzenia.
Lx13 Napisano 24 Maja 2015 Zgłoś Napisano 24 Maja 2015 No niemożliwe, serio? A teraz na poważnie, to ze sa obywatelami USA nie zmienia faktu ze sa dla kontynentu tania siła robocza, o ile nie najtańsza. I z takimi niestety 90% Polaków w USA musi konkurować. Pytam sie czym? Niedługo co poniektórzy bedą chyba pracować za darmo. Ale i tak nie zmienia to mojego nastawienia do osoby piszącej ten temat. Postawiła sprawę jasno od początku co do tego jaki ma plan i za to czapka z głowy. Nie pierniczy 3 po 3 ze ona tam na chwile, ze tylko pozwiedzać a następnie nie biadoli czy aby na pewno dostanie 6 miesięcy pobytu bo to i tamto
Rekomendowane odpowiedzi