jkb Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 Po inzynierskich/magisterskich na MiNI juz mi sie doktoranctwa odechcialo
jannapa Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 a to moje doktoranctwo (nieskonczone nigdy zreszta, zeby nie bylo) chyba bylo w lekko innych czasach --- byl alk, lekkie dragi, ale nikt sie specjalnie nie rzucal w seksualne odmety kazdego dnia. warsaw shore o ciagla dla mnie uosobienie idiokracji.
Paulina_89 Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 warsaw shore o ciagla dla mnie uosobienie idiokracji. sama nazwa tego programu mnie rozwala. Gdzie w Warszawie mają shore?
Joanna30 Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 To nawiązanie do Jersey Shore, na którym się wzorowali
jkb Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 Od bidy Wisła ma shore - całkiem szeroka jest
jannapa Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 To nawiązanie do Jersey Shore, na którym się wzorowali to to dziadostwo ma jakis pierwowzor? koniec swiata!
Joanna30 Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 to to dziadostwo ma jakis pierwowzor? koniec swiata! Nie słyszałaś nigdy o Snookie, Pauly D czy "The Situation"?
Paulina_89 Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 To nawiązanie do Jersey Shore, na którym się wzorowali No właśnie wiem, tylko Jersey ma shore dlatego to ma sens. Chyba, ze tak jak jkb mówi podpięli to pod wiślane shore to to dziadostwo ma jakis pierwowzor? koniec swiata! Jasne, ze ma. Wszystkie te durne programy mają już pierwowzór na zachodzie.
ezechiel123456789 Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 No właśnie wiem, tylko Jersey ma shore dlatego to ma sens. Chyba, ze tak jak jkb mówi podpięli to pod wiślane shore Jasne, ze ma. Wszystkie te durne programy mają już pierwowzór na zachoWa Warsaw Shore-mimo iż było na bazie zachodniej licencji to jest uważane jako jedna z "najlepszych" wersji tego programu-wiem że polską edycję ma zamiar pokazywać niemieckie mtv.Polacy robią furorę na zachodzie ;-)
Paulina_89 Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 Warsaw Shore-mimo iż było na bazie zachodniej licencji to jest uważane jako jedna z "najlepszych" wersji tego programu-wiem że polską edycję ma zamiar pokazywać niemieckie mtv.Polacy robią furorę na zachodzie ;-) eh :/ wolałabym, żeby to nie wychodzilo dalej w swiat, no ale po co promowac w Polsce to co dobre, skoro gole d...y bardziej interesuja... koniec swiata
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.