Skocz do zawartości

Jerry!,jerry!,jerry!-Jerry Springer Show Co O Tym Sądzą Amerykanie?

ezechiel123456789

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

a to moje doktoranctwo (nieskonczone nigdy zreszta, zeby nie bylo) chyba bylo w lekko innych czasach --- byl alk, lekkie dragi, ale nikt sie specjalnie nie rzucal w seksualne odmety kazdego dnia.

warsaw shore o ciagla dla mnie uosobienie idiokracji.

Napisano

To nawiązanie do Jersey Shore, na którym się wzorowali ;)

No właśnie wiem, tylko Jersey ma shore :D dlatego to ma sens. Chyba, ze tak jak jkb mówi podpięli to pod wiślane shore :D

to to dziadostwo ma jakis pierwowzor?

koniec swiata!

Jasne, ze ma. Wszystkie te durne programy mają już pierwowzór na zachodzie.

Napisano

No właśnie wiem, tylko Jersey ma shore :D dlatego to ma sens. Chyba, ze tak jak jkb mówi podpięli to pod wiślane shore :D

Jasne, ze ma. Wszystkie te durne programy mają już pierwowzór na zachoWa

Warsaw Shore-mimo iż było na bazie zachodniej licencji to jest uważane jako jedna z "najlepszych" wersji tego programu-wiem że polską edycję ma zamiar pokazywać niemieckie mtv.Polacy robią furorę na zachodzie ;-)

Napisano

Warsaw Shore-mimo iż było na bazie zachodniej licencji to jest uważane jako jedna z "najlepszych" wersji tego programu-wiem że polską edycję ma zamiar pokazywać niemieckie mtv.Polacy robią furorę na zachodzie ;-)

eh :/ wolałabym, żeby to nie wychodzilo dalej w swiat, no ale po co promowac w Polsce to co dobre, skoro gole d...y bardziej interesuja...

koniec swiata

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...