Skocz do zawartości

Karteczka W Paszporcie O Porwaniach Dzieci - Można Usunąć?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ten klej jest dosyć nieelegancki i paszport klei się w ręce. W sumie mógłbym czekać aż on się sam zedrze, ale czy wy znacie jakiś lepszy sposób :-)?

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ten klej jest dosyć nieelegancki i paszport klei się w ręce. W sumie mógłbym czekać aż on się sam zedrze, ale czy wy znacie jakiś lepszy sposób :-)?

A skąd ty ten klej masz? Musiałeś zerwać ta naklejkę. :-P miałem na paszporcie dwie z ambasady i kilkanaście z kontroli bezpieczeństwa, powyrywane przez CBP po pół strony, powszywane książeczki szczepień i jakoś szlo przeżyć. Nikt mi nie powiedział jaki pan nieelegancki. :-P

Napisano

Tak odkleiłem :P Macie jakiś pomysł jak go usunac? Moze rzeczywisicie lepiej by bylo ta naklejke zostawic...

Napisano

Tak odkleiłem :P Macie jakiś pomysł jak go usunac? Moze rzeczywisicie lepiej by bylo ta naklejke zostawic...

Nalep cos w to miejsce. :P

Zmywacz odradzam. Teraz ten klej bedzie zbieral syf. Poczekaj do zmiany paszportu. :D

Napisano

Ehh... Zostalo wiec 5 lat meczenia sie - a wiza wazna 10... Sa inne pomysly niz zmywacz KaeR? Nie wiem tez co bym mogl ew. nakleic...

Napisano

Juz Ci napisalem. Hexane czyli najdrozsza z benzyn, jeden z produktow rafinacji ropy naftowej. Mozna tez sprobowac DELIKATNIE innym rozpuszczalnikiem do farb olejnych (nie do nitro).

Najlepszy LIMONENE ale nie jest ogolnodostepny, najczesciej zawieraja go jako jeden ze skladnikow srodki myjace. Prawie zawsze pasty BHP. Albo jak ktos juz podpowiadal. nakleic inna nalepke w to miejjsce.

Okladki mojego paszportu wygladaja jak niegdysiejsze walizki obiezyswiatow, ktorzy mieli na nich nalepki hoteli, mnnie one nie wadza.

Napisano

A imigracyjni albo inni urzednicy sie do nalepek niekoniecznie oficjalnych nie przyczepiaja :D ?

Mozesz sobie latwo wywnioskowac, ze maja to gdzies... chyba ze bedziesz mial nalepke z flaga panstwa islamskiego czy "nienawidze ameryki"...

Napisano

A imigracyjni albo inni urzednicy sie do nalepek niekoniecznie oficjalnych nie przyczepiaja :D ?

Naklej czysta nalepke a na niej napisz kilka "madrych liter i cyfr", jak się ktoś zapyta to powiesz ze ktoś tam, gdzies tam nalepil i tak sobie jest.

Naprawde nie masz większych problemów?

Napisano

Naklej czysta nalepke a na niej napisz kilka "madrych liter i cyfr", jak się ktoś zapyta to powiesz ze ktoś tam, gdzies tam nalepil i tak sobie jest.

Naprawde nie masz większych problemów?

Problemy pierwszego swiata...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...