Szejker Napisano 12 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2015 Hej, mam trochę problem, nie wiem jak wypełnić formularz APIS, pokazane mam tam takie pola: Link I co mam wpisać w pola: "Kraj zamieszkania", "Kraj wystawiający", "Kraj do którego wydano wizę"? Oraz który to jest Numer wizy na wizie? Ten czerwony czy ten czarny Control Number?
kzielu Napisano 12 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2015 Hej, mam trochę problem, nie wiem jak wypełnić formularz APIS, pokazane mam tam takie pola: Link I co mam wpisać w pola: "Kraj zamieszkania", "Kraj wystawiający", "Kraj do którego wydano wizę"? Oraz który to jest Numer wizy na wizie? Ten czerwony czy ten czarny Control Number? Nie wiesz w ktorym kraju mieszkasz i w ktorym kraju ambasada wystawila Ci wize ?
Szejker Napisano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 12 Lipca 2015 Kraj zamieszkania - pokazany jest w rubryce "Adres w miejscu docelowym podróży". Kraj wystawiający - nie wiem czy uznać, że wystawione przez USA w PL czy wystawione w PL przez PL. Kraj do którego wydano wizę - nie wiem czemu ale mam tam zaznaczoną Polskę. Stąd moje zmieszanie.
Szejker Napisano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Lipca 2015 Zadzwoniłem do Lufthansy, dla potomności tak powinno być poprawnie (mimo zgryźliwych uwag): Kraj zamieszkania: Polska Kraj wystawiający: USA Kraj do którego wydano wizę: USA
KaeR Napisano 13 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2015 Zadzwoniłem do Lufthansy, dla potomności tak powinno być poprawnie (mimo zgryźliwych uwag): Kraj zamieszkania: Polska Kraj wystawiający: USA Kraj do którego wydano wizę: USA Sorry, ale to chyba było jasne...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.