wiater Napisano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Lipca 2015 A takie pytanie. Czy będąc w USA muszę mieć bilet powrotny czy mogę kupić go w USA?
KaeR Napisano 13 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2015 A takie pytanie. Czy będąc w USA muszę mieć bilet powrotny czy mogę kupić go w USA? Będziesz bardzo podejrzany bez biletu powrotnego.
wiater Napisano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Lipca 2015 Dobra dziękuje bardzo. W takim razie kupuję bilet powrotny na pół roku, na lotnisku mówię szczerze, że przyleciałem do siostry córeczki i męża by spedzić czas i zwiedzić Stany. Już raz byłem w grudniu w 2014 roku i powiedziałem, że na jeden miesiąc przyleciałem i podbił mi aż do chyba maja, czyli pół roku. Poleciałęm po miesiącu do Polski.
kzielu Napisano 13 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2015 Dobra dziękuje bardzo. W takim razie kupuję bilet powrotny na pół roku, na lotnisku mówię szczerze, że przyleciałem do siostry córeczki i męża by spedzić czas i zwiedzić Stany. Już raz byłem w grudniu w 2014 roku i powiedziałem, że na jeden miesiąc przyleciałem i podbił mi aż do chyba maja, czyli pół roku. Poleciałęm po miesiącu do Polski. Spodziewaj sie pytan w stylu jak mozesz brac polroczny urlop i ewentualnego powrotu nastepnym samolotem...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.