Ioniah Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 postępuję według punktów w tym linku http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-paymentinfo.asp Krok 8: Proszę wprowadzić numer pokwitowania opłaty wizowej MRV jestem na stronie,gdzie mogę kliknąć na link" Aby wyświetlić dostępne opcje płatności on-line kliknij TUTAJ" mam do wyboru gotówka,karta debetowa i przelew internetowy. ten ostatni mnie interesuje najbardziej. jednak gdy klikam na przelew internetowy przenosi mnie na stronę,gdzie są takie informacje jak IBAN, tytuł przelewu,SWIFT/BIC CODE, czy nazwa benificjęta, cokolwiek to znaczy. Przechodząc do sedna, ostatnim razem, pamiętam, że jak wpłacałem opłatę, tzn robiłem przelew, to w którymś kroku wszedłem w jakiś link, przeszedłem na stronę żółtego banku, tam się zalogowałem do mojego konta internetowego i zrobiłem przelew. Teraz jak to robię, to nie ma żadnego przekierowania, czy czegokolwiek, nawet numeru konta nie ma gdzie mam przelać. jakbym robił przelew z mojego konta bankowego pkobp, to i tak nie dostałbym numer pokwitowania opłaty wizowej, bo jak robię zwykły przelew, to jest informacja "twoja transakcja jest coś tam coś tam". nie wyobrażam sobie jakby to mialo wyglądać, przyjdzie przelew zwrotny z tym kodem, czy jak? bardzo byłbym wdzięczny za pomoc.
olmeca Napisano 30 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2015 W treści przelewu widnieje taka informacja : "Tytuł : 730166835409 NON-PETITION BASED VISA CAT". Wszystko było robione, jak to napisałeś przez tą żółtą stronę - tam logowanie się do PKO BP i reszta poszła.
Ioniah Napisano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 30 Lipca 2015 http://ifotos.pl/zobacz/Beztytulu_wqrerex.png tylko takie informacje mam podane do zrobienia przelewu. nigdzie nie ma żadnego odnośnika do tego żółtego banku czy strony. nie ma też nigdzie napisane NON-PETITION BASED VISA CAT czy coś takiego. jeśli macie jakiś link, to proszę, podeślijcie.
Ioniah Napisano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 31 Lipca 2015 mógłby mi ktoś pomóc? bardzo zależy mi na czasie... oczywiście chodzi mi o wizę turystyczną czyli chyba b2
bartolomeo21 Napisano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam, mam taki sam problem. Mam tylko podane informacje do przelewu. Nie mam odniesienia do strony SOFORT-u. Również proszę o pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.