olmeca Napisano 1 Października 2015 Zgłoś Napisano 1 Października 2015 Czyli rozumiem że cały wniosek wypełniam z włączonym CapsLockiem? I drugie pytanie czy wpisuje w miejscach gdzie jest kraj pochodzenia , kraj w którym sie urodziłem itp POLSKA czy POLAND? tak samo z województwem Małopolskie czy Małopolska , niby takie drobne pytania ale szkoda zmarnować szanse na takie głupie błędy Województwo - małopolskie, nazwa historyczna to małopolska - teren znacznie większy niż obszar województwa.
Dragony Napisano 1 Października 2015 Zgłoś Napisano 1 Października 2015 Może głupie pytanie ale trochę już zgłupiałam - wpisywać MAZOWIECKIE czy MASOVIAN ?
aesculap Napisano 1 Października 2015 Zgłoś Napisano 1 Października 2015 Wpisujesz normalnie "Mazowieckie"...
Majkel01 Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2015 To jak z tym Caps Lockiem wszystko dużymi literami czy nie ma różnicy?
karolamo Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Napisano 2 Października 2015 Majkel01, myślę, że to naprawdę nie ma znaczenia, czy wypełnisz wszystko dużymi czy nie. Jak chcesz, możesz włączyć Caps Locka i jestem pewna, że za to Cię nikt nie odrzuci.
glimi Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Napisano 2 Października 2015 Nie ma to zadnego znaczenia, a po za tym chyba we wniosku do loterii duze litery same wskakuja.
Rafcio28 Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Napisano 2 Października 2015 Ja wypelnialem malymi literami tzn: imie nazwisko miasto wojewodztwo zaczynalem z duzej litery. Dla nich to bez znaczenia czy wszystko duzymi czy malymi oby tylko bez polskich znakow
aesculap Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Napisano 2 Października 2015 Ludzie nad czym Wy się rozwodzicie?!?! Duże litery, małe litery... Za sekundę będzie dyskusja o kroju czcionki... NIE MA TO ŻADNEGO ZNACZENIA!!! Piszecie albo wielkimi literami albo małymi literami (jak w zdaniach). Polskich czcionek nie używacie bo potem w systemie będą jakieś "łamańce" - przecież logiczne, że system stworzyli programiści, którzy nie posługują się "ogonkami" więc system będzie zastępował te litery "chińskimi" znakami (jeśli ktoś nie wie jak to wygląda to wystarczy sobie wpisać słowo "żółć" w program typu Word i zastosować czcionkę bez polskich znaków diaktrycznych. Ważne jest aby pisać prawdę, nie mylić się we własnym adresie i przede wszystkim mieć szczęście w losowaniu... POWODZENIA.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.