Joanna30 Napisano 9 Października 2015 Zgłoś Napisano 9 Października 2015 No oczywiście że 19xxx. Po to te iksy
zielonywkarty Napisano 9 Października 2015 Zgłoś Napisano 9 Października 2015 tylko u mnie w tych iksach jest data urodzin dlatego ja pytam. to widac zle odczytalem swoj numer
daisy1 Napisano 9 Października 2015 Zgłoś Napisano 9 Października 2015 tylko u mnie w tych iksach jest data urodzin dlatego ja pytam. to widac zle odczytalem swoj numer zielonywkarty, wszyscy przecież piszemy te "iksy" lub gwiazdki żeby nie podawać naszego pełnego numeru. My mamy 69xx czyli prawie 7 tysięcy, tam nie ma żadnej daty urodzenia... z tego co pamiętam, to pisałeś, że masz CN 14... czyli tak faktycznie masz CN 14xxx ? Jeśli tak, to by wyjaśniało dlaczego nie dostałeś zaproszenia, tylko nie wiem, jak w trzech znakach zmieściłeś datę urodzenia?!
zielonywkarty Napisano 10 Października 2015 Zgłoś Napisano 10 Października 2015 miesiac jedna cyfra i dzien dwie cyfry. myslalem ze wszyscy tam maja bo poza dwoma cyframi sa zera i troche ich jest za duzo na ilosc wiz 50 000. trzy zera z przodu i cyfra/liczba a potem data tylko nie wiem jak by mialobyc z miesiacami 10,11,12. namieszalem cholerny zbieg okolicznosci
Joanna30 Napisano 10 Października 2015 Zgłoś Napisano 10 Października 2015 No ale przynajmniej już się wyjaśniło i już wiesz, dlaczego jeszcze nie masz zaproszenia
zielonywkarty Napisano 10 Października 2015 Zgłoś Napisano 10 Października 2015 dokladnie. nie wiem co mi sie w glowie ubzduralo.
daisy1 Napisano 10 Października 2015 Zgłoś Napisano 10 Października 2015 dokladnie. nie wiem co mi sie w glowie ubzduralo. Najważniejsze, że teraz wiesz już co i jak i wszystko wskazuje na to, że na styczeń możesz szykować się na rozmowę Na grudzień dla Europy jest 14000, więc jeśli DS wysłałeś na początku maja, to na styczeń z pewnością będziesz się łapał Nam niestety pozostało czekanie na maila... numer fajny, łapał się na październik, ale DS wysłny pod koniec czerwca, więc wszystko się poprzesuwało na nie wiadomo kiedy....
tako Napisano 15 Października 2015 Zgłoś Napisano 15 Października 2015 my już po rozmowie, która trwała jakieś 7 minut : przysięga, odciski palców i 3 pytania: -gdzie chcą państwo mieszkać? -kiedy chcą państwo wylecieć? -czy byliście kiedykolwiek w USA? Gratuluje wizy zostały przyznane, powodzenia i miłego dnia. powodzenia innym którzy są przed rozmową i naprawdę zero stresu na 8 osób z DV które przed nami miały rozmowę, wszyscy dostali wizy
lot1988 Napisano 15 Października 2015 Zgłoś Napisano 15 Października 2015 Cześć ja wysłałam DS 260 w czerwcu a mój nr 000077XX. Myslicie, że mam szansę? Czuję, że marną , ale warto mieć nadzieję.
zielonywkarty Napisano 15 Października 2015 Zgłoś Napisano 15 Października 2015 do cut off 50 000 jeszcze daleko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.