asia85 Napisano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Witajcie! Jak to jest z tym wykształceniem, high school degree znaczy szkoła średnia z dyplomem. Ja mam dyplom ukończenia technikum fryzjerskiego zakończone egzaminem państwowym. Czy może być? Jeszcze jedna kwestia-musi być 12 lat nauki - 8 lat Szkoły Podstawowej+ 3 Lata Liceum zaocznie+ 2 lata Technikum. To wszystko podczepiłam pod high school degree :/ Czy to przejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 jak masz to udokumentowane to skonczylas min 12 lat szkoly. Jezeli masz zdana mature to wybralas dobrze. bez matury to po porstu high school degree ponizej masz linka http://loteria-wizowa.pl/jakie-wybrac-wyksztalcenie-wypelniajac-formularz-loteryjny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asia85 Napisano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Nie mam matury, myślałam, że ze szkoły policealnej dyplom wystarczy Można to jakoś odkręcić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asia85 Napisano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 W późniejszym etapie jakąś korektę wprowadzić? No przecież i tak się kwalifikuję z maturą czy bez, jeden błąd nie może przekreślić wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 nie wiem czy mozna to jakos odkrecic w pozniejszym etapie. Raczej nie sądze. Z drugiej strony loteria wizowa sama w sobie jest bardzo prosta i jest wiele informacji na ten temat tutaj na forum jak ja wypelnic. Wystarczy sie przygotowac odpowiednio wczesniej. Zapytaj Sly6 lub Kzielu- oni sa obeznani powinni odpowiedziec na Twoje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zip Napisano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 bez matury to po porstu high school degree High school, no degree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frytacz Napisano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Link do tematu, w którym wszystko jest wytłumaczone: http://forum.usa.info.pl/topic/25285-pytanie-o-mature/#entry230170 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 High school, no degree masz racje high school no degree - to bez matury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asia85 Napisano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Taa, ok dzięki już wszystko wiem. Gdzieś tam wyczytałam, że błędy w formularzach można później wytłumaczyć no oczywiście jeżeli to są błędy które cię nie dyskwalifikują. Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.