KrzysiekLDZ Napisano 24 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2015 Witajcie Chciałbym aby ktos pomógł mi rozwiać moje watpliwości. Lecę dzis wieczorem z Orlando do Franfurtu, próbowałem się juz odprawić online lecz stanąłem przy jednym polu i zabijcie mnie ale nie wiem co wybrać. Mianowicie po wpisaniu nr paszportu wyskakuje pole pt. Karta pobytu Jan Kowalkski na terytorium USA Rodzaj karty pobytu ( i tutaj opcje do wyboru) -karta pobytu bezterminowa -karta pobytu z terminem ważności -nie, nie posiadam karty pobytu Jedynym dokumentem który posiadam jest wiza turystyczna. O co oni tu proszą ? Chodzi o zielona kartę ? Zapewne odp jest banalnie prosta ale szukałem juz informacji lecz bezskutecznie a nie chce popełnić jakiegoś błędu Pozdrawiam i z góry dziękuje za informację !
ilon Napisano 24 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2015 Hm jezeli nie posiadasz karty pobytu to sprobuj wybrac odpowiedz - nie, nie posiadam karty pobytu?
KrzysiekLDZ Napisano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Napisano 24 Listopada 2015 Gdyby chodziło o wizę i o jej ważność nazwali by to chyba wiza czyż nie
glimi Napisano 24 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2015 jak ma chodzic o stepel jak go jeszcze nie masz ?
KaeR Napisano 24 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2015 Nie wiem nad czym ta dyskusja. Nie masz karty pobytu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.