jannapa Napisano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2016 hahah rzeczywiscie nie wiem jak dziala ameryka. dwojka z mojej najblizszej rodziny ma paszporty a ja za chwile bede mial GC i mam juz troche doswiadczenia z usa. w ogolnym uproszczeniu american dream to zabawa w banki mydlane nadmuchane przez marketing i na szczescie jakosc. czym sie rozni edukacja w stanach a w polsce ? innych teori nauczaja ? nie tam sa bardziej praktykami niz teorertykami wiesz, ja tez po osmiu latach malzenstwa z amerykaninem w europie i wielokrotnych wizytach w usa myslalam, ze jestem na ameryke gotowa. cieszy twoj entuzjazm. powodzenia
zielonywkarty Napisano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2016 Jak za chwilę będziesz miał GC to zdecydowanie już wszystko wiesz no co nieco wiem dwuletni intership i piec razy w and travel. a Ty dalej bedziesz trolowal.
katlia Napisano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2016 Oj, od razu "troluje" -- kzielu zazartowal przeciez... i sporo pomaga tu na forum, wiec uwazaj co piszesz bo jeszcze bedziesz korzystal z tego co on tu napisze.
Borubar Napisano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2016 Witam po dłuższej absencji. Aktualnie Sprawa wygląda tak, że regularnie co około 3 tygodnie dostaje listy od firmy windykacyjnej naslanej przez szpital w celu uiszczenia opłaty za leczenie. Firma windykacyjna jest międzynarodową, te listy dostaje że Szwajcarii. Pytanie- nie jestem w stanie zapłacić tak wielkiego rachunku, co dalej? Sprawa sądowa w USA ? Czy to może przejść na sprawę w sądzie w Polsce? Wtedy pl komornik by mnie ścigał.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.