Skocz do zawartości

Ślub W Las Vegas Z Cudzoziemcem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Na początku przyszłego roku planujemy z narzeczonym ślub w Las Vegas. Problemem jest to, że nie mam żadnych dokumentów, które przemawiałyby na moją korzyść. Jestem po studiach, aktualnie odbywam roczny staż, ale po stażu wyjeżdżam do narzeczonego do Włoch i prawdopodobnie nie znajdę od razu zatrudnienia. Finansowo też stoję kiepsko, jestem w stanie odłożyć jedynie część pieniędzy ze stażu, a mój narzeczony jeszcze studiuje, a co przepracuje, wydaje na czesne, wyliczyliśmy że jesteśmy w stanie odłożyć 4 tysiące euro, ale niestety nic ponadto i to dopiero na cza wyjazdu.

Jedyne co mam to swoje intencje.:D Wróciłam do Polski z Włoch w celu odbycia stażu, który ułatwi mi odnalezienie pracy we Włoszech i co za tym idzie umożliwi mi rozpoczęcie życia z narzeczonym. Jednak naszym marzeniem było pobranie się w Las Vegas, uczynienie z tego naszego święta i przygody, bez całej weselnej otoczki, mnóstwa gości i wydanych bezsensownie pieniędzy.

Jak powinnam przygotować się na rozmowę w konsulacie i jakie w ogóle mam szansę na wizę? Dodam że mój narzeczony może ewentualnie przylecieć na spotkanie, ale sam nie potrzebuje wizy jako obywatel Włoch.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...