karla Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 mam takie pytanie , jestesm w tym roku na wizie J1 (na programie Campamerica ) ,w przyszlym roku tez chce jechac do USA , ale nie na camp , ani na zaden W&T , o jaka wize sie ubiegac , jesli chce pracowac (ale sama sobie znajde prace ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek1122 Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 mam takie pytanie , jestesm w tym roku na wizie J1 (na programie Campamerica ) ,w przyszlym roku tez chce jechac do USA , ale nie na camp , ani na zaden W&T , o jaka wize sie ubiegac , jesli chce pracowac (ale sama sobie znajde prace ) Są programy indywidualne. Dostajesz pozwolenie o prace i na miejscu samemu szuka się jakiejs pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Są programy indywidualne.Dostajesz pozwolenie o prace i na miejscu samemu szuka się jakiejs pracy. :?: A mozesz cos wiecej o tym? :?: Bo chyba masz na mysli mozliwosc wyjazdu na Work&Travel bez z gory okreslonego pracodawcy, ale to wciaz W&T - Karla napisala, ze nie chce uczestniczyc w tym programie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek1122 Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 :?: A mozesz cos wiecej o tym? :?:Bo chyba masz na mysli mozliwosc wyjazdu na Work&Travel bez z gory okreslonego pracodawcy, ale to wciaz W&T - Karla napisala, ze nie chce uczestniczyc w tym programie. Hmm jak to się dokładnie nazywa to nie wiem. Jak byłem w biurze to można było sobie załatwić tylko samą wize J1. I na miejscu szukać pracodawcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Jak byłem w biurze to można było sobie załatwić tylko samą wize J1.I na miejscu szukać pracodawcy. Ale to wciaz jest Work&Travel. Karlo, nie ma takiej mozliwosci - albo zaplacisz za program polskiemu organizatorowi, albo... pozostaje Ci wiza turystyczna. :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karla Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 tak tez myslalam, nie chce jechac na turystyczna i pracowac nielegalnie :/ a to W&T to zdzierstwo i trzeba troche w to pieniedzy wpakowac , no nic pozyjemy zobaczymy , na razie siedze sobie w USA i jest dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.