czarex Napisano 6 Maja 2016 Zgłoś Napisano 6 Maja 2016 Czyli po prostu nie wypełniam form'y syna i tyle. (mam wielką nadzieję) Kolejne pytanie: Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law? zaznaczyłem zgodnie z prawdą że nie mam (jeszcze), a tam pyta o comment, co wpisać? Ja wpisałem, że zgubiłem kartę szczepień i przeszło.
glimi Napisano 6 Maja 2016 Zgłoś Napisano 6 Maja 2016 ja zaznaczalem ze mam wszystkie wymagane szczepienia i u lekarza dalem po prostu karte szczepien ze szpitala. jak cos Ci bedzie brakowac to lekarz Cie zaszczepi na to.
piterski Napisano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 6 Maja 2016 Z ciekawosci jaki w przyblizeniu masz CN? W przybliżeniu podobny do Twojego 00021XXX
krzysiek2609 Napisano 7 Maja 2016 Zgłoś Napisano 7 Maja 2016 Wiem, że pewnie gdzieś już jest odpowiedź na moje pytanie, jednak nie mogę nigdzie się doszukać. Jestem szczęśliwym wylosowanym tegorocznej loterii. W związku z tym pytanie. Od kiedy będzie lub już jest wniosek DS-260 i do kiedy takowy wniosek trzeba wypełnić.? Pozdrawiam i życzę powodzenia.
zielonywkarty Napisano 7 Maja 2016 Zgłoś Napisano 7 Maja 2016 Jak najszybciej bo odwlekasz swoja kolejke z przypisanego cn . jak twoj numer przejdzie to bedziesz pierwszym do golenia ale to sie czeka zwykle i sa niepotrzebne nerwy czy sie wyrobia z Twoimi papierami. Bo wiadomo maja tego troche.
zielonywkarty Napisano 7 Maja 2016 Zgłoś Napisano 7 Maja 2016 nie no do pazdziernika sie wyrobia jak teraz zlozysz tylko mowie jakbys skladal kolo wrzesnia to sie zalapiesz na kolejna odcinke. Najlepiej jak najszybciej zlozyc i miec spokoj.
krzysiek2609 Napisano 7 Maja 2016 Zgłoś Napisano 7 Maja 2016 Dzieki wielkie za odpowiedz ! pewnie jeszcze zadam nie jedno głupie pytanie
zielona1 Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Napisano 9 Września 2016 Czy nasz tytuł magistra to Advanced degree czy University degree?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.