micdal Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Witam wszystkich, zacząłem na poważnie zajmować się kwestią swojego wyjazdu do USA, niestety mam problem w sekcji Education, mianowicie w tym roku skończyłem liceum i praktycznie rzecz biorąc nie jestem uczniem, ani studentem mimo że na studia na pewno pójdę. Co mam wybrać? Uczeń i wpisać dane ukończonego niedawno liceum, a w poprzedniej dane liceum czy "bezrobotny" i w miejscu /explain/ wyjaśnić swoją sytuację? Z góry dziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiglon Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Ale nie zlozlyles papierow nigdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
micdal Posted May 19, 2016 Author Report Share Posted May 19, 2016 Jeszcze nie, jestem świeżo po maturach, przedwczoraj miałem ostatnią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiglon Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 to zloz i wtedy staraj sie o wize bezpiecznej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.