Deathel Napisano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2016 Witam serdecznie, Mam problem z wypełnieniem wniosku o wizę, a konkretniej z rubryką previous U.S. Travels. Byłem już w stanach i miałem wizę, ale było to 10 lat temu i na chwilę obecną nie mam swojego starego paszportu w którym była stara wiza do USA. Pytanie we wniosku o daty ostatnich pobytów w USA nie są problemem, jako że można dać datę orientacyjną, jednak jeśli chodzi o datę wydania wizy do USA to takiej możliwości nie ma, a jako że nie mam swojego paszportu to nie jestem w stanie sprawdzić tej daty. Ma ktoś jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem? Byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc. Pisałem już w temacie: "Jak wypełnić wniosek DS-160" już jakiś czas temu ale niestety nie otrzymałem odpowiedzi :/
Joanna30 Napisano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2016 Jeśli możesz podać datę w przybliżeniu, podobnie jak z podróżami, to tak zrób. Jeśli nie, a: - możesz tam wpisać "nie pamiętam", czy coś w ten deseń, to tak zrób - musisz tam koniecznie podać datę, to podaj mniej więcej, a ewentualnie wyjaśnisz na rozmowie
Deathel Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2016 Nie pamiętam można wpisać do rubryki o numer wizy, natomiast jeśli chodzi o datę wydania wizy to nie ma takiej opcji co jest idiotyczne. Też myślałem o tym, żeby napisać datę w przybliżeniu, jednak słyszałem gdzieś, że w przypadku błędów w wypełnieniu wniosku o wizę wniosek jest automatycznie oddalany więc wolałem spytać. W końcu 630 zł piechotą nie chodzi.
KaeR Napisano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2016 Miałem w swoich wnioskach kółka data na około i jakoś nie odrzucili mi wniosku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.