marcela123 Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Napisano 5 Września 2016 witam mam takie pytanko jak moglabym przejrzec wszystkie posty danego uzytkownika bo ostatnio natknelam sie na info ze odpowiedz na moje pytanie jest w postach uzytkownika ktory odpowiadal na pytania.
marcela123 Napisano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 5 Września 2016 chodzi mi o post w ktorym karina udzielala odpowiedzi dziewczynie odnosnie sponsorowania na wizje J lub F
sly6 Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Napisano 5 Września 2016 http://forum.usa.info.pl/index.php?app=core&module=search§ion=search&do=search&fromsearch=1 Wyszukuje do 2014. Pisz do Admina jak szukać starszych.
marcela123 Napisano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 6 Września 2016 ale zabardzo nie rozumiem jak mam sie skontaktowac z adminem? to nie to samo co administrator strony? jestem tu nowa i nie orientuje sie zbytnio
sly6 Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Napisano 6 Września 2016 Admin ma większą władze i tym zarządza. My mamy aby kasować posty,edytować. Dawać ostrzeżenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.