Katy96w Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Jak wyrobić zieloną kartę po przyjeździe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Krok 1. - bierzesz slub. Krok 2. - Kolekcjonujesz papiery na AoS (adjustment of status) Krok 3. - Wysylasz papiery. Krok 4. - Dostajesz zaproszenie na biometrics. Idziesz. Krok 5. - Po okolo 90 dniach dostajesz pozwolenie na prace. Krok 6. - Po ilus tam miesiacach dostajesz zaproszenie na intereview. Krok 7. - Jesli intereview sie uda, wysla ci zielona karte. Tutaj jest wszystko opisane http://www.visajourney.com/content/k1k3aos (mam wrazenie, ze juz ci ten link wczesniej wyslalam...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoniaS Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 Podobno nie wszyscy maja interview. Na Visajourney mozesz sprawdzic ile czasu przecietnie sie czeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 Wiem, ze nie wszyscy maja. Ja nie mialam, na przyklad. Ale widze, ze OP nie zrobila nawet troche rozeznania wiec nie chcialam komplikowac dodatkowymi informacjami. Po moim podpisie widac ze ja czekalam jakies 6 miesiecy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.