klaudia.sasa90 Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2017 Czy po odmowie jakiejkolwiek wizy można starać się dalej o jej dostanie? Jak to dziala? Czy wszystko zależy na jaką osobę trafimy w ambasadzie i jak przekonujący jesteśmy?
sly6 Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2017 zależy tez po co lecimy i co mówiliśmy kiedys i co później pokazaliśmy. NP mówimy ze lecimy na miesiąc,jesteśmy pól roku i teraz trudno przekonać Konsula ze lecimy na krócej lub tez ze coś Nas trzyma.wtedy należy poczekać dłuższy czas. Co innego wizy na pobyt stały,inwestora.
klaudia.sasa90 Napisano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2017 Czy jak staje drugi raz po wizę studencka mogę mieć ten sam formularz I-20? Czy trzeba nowy?Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
KaeR Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2017 22 minuty temu, klaudia.sasa90 napisał: Czy jak staje drugi raz po wizę studencka mogę mieć ten sam formularz I-20? Czy trzeba nowy? Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka Ale z jakiego powodu dostałaś odmowę?
klaudia.sasa90 Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 A to ma coś do rzeczy?
KaeR Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 5 minut temu, klaudia.sasa90 napisał: A to ma coś do rzeczy? Jesteś w wątku o wizach F i M. Pytasz o I-20, więc w sumie ma. No chyba, że pytasz na przyszłość.
sly6 Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 jak masz zakaz wjazdu to żadnej wizy nie otrzymasz. A jak masz za brak związków np Polską,rodzina,praca ,nauka to po krótkim czasie te związki masz silniejsze?
Gość Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 8 minut temu, klaudia.sasa90 napisał: A to ma coś do rzeczy? Ma to, ze wtedy bedzie mozna okreslic czy masz jakies szanse czy nie. Jesli slabe zwiazki z Polska - to jeszcze masz szanse. Jak naklamalas we wniosku i sie wydalo - to pewnie masz bana i po sprawie. Jesli kiedys przesiedzialas inna wize (np. turystyczna) - to tez raczej kolejnej wizy latwo nie dostaniesz.
klaudia.sasa90 Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 Chodzi o więzi z Polską, tylko nie wiem czy brać ten sam I-20?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.