bax Napisano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2005 Witajcie, siedze juz 2 miesiace, jestem tu na wizie J1, ale tak naprawde przyjechalam tu do mojego chlopaka, ktory jest na Zielonej Karcie. Chcialabym tu juz zostac bo zdaje sobie z tego sprawe ze jak juz wyjade to moga mnie juz wiecej nie wpuscic. Myslalam o szkole ale na nauke kredytowa (ktora ponoc jest wymagana zeby imigration zmienil mi status) jest juz za pozno, mamy sierpien a termin skladania dokumentow byl w lipcu :oops: Co sie stanie jak Immigration odmowi mi zmiany statutu? Czy moge cos wskorac slubem ze stalym rezydentem? Slyszalam ze nie, ze tylko slub z obywatelem jest tylko ok. Prosze, pomozcie mi co mam robic zeby tu zostac ?! :?
ginger Napisano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2005 zmieniam.. nie znalam tematu i zle bym doradzila.. :oops:
oliwia Napisano 13 Września 2005 Zgłoś Napisano 13 Września 2005 Co to znaczy nauka kredytowa?CZy mozesz mi ten termin blizej wyjasnic?Dzieki.
Andrew Napisano 13 Września 2005 Zgłoś Napisano 13 Września 2005 Na studia rzeczywiscie moze byc za pozno, ale mozesz sie zapisac do szkoly jezykowej. Znajdz taka szkole jezykowa ktora zalatwia wszystkie formalnosci zwiazane z wiza z USCIS tzn. wypelnia wszystkie potrzebne dokumenty i odsyla do urzedu imigracyjnego. Ty tylko podpisujesz papiery i czekasz na decyzje z USCIS. Nie wszystkie szkoly jezykowe tym sie zajmuja wiec przy wyborze szkoly nalezy o to zapytac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.