Skocz do zawartości

problemy z wizą turystyczną

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mój znajomy jak wypełniał ds 160 to jest pytanie odnośnie zatrudnienia i tylko dwa miejsca pracy można dodać... Ja tez ostatnio wypełniałem i tak samo mi wyskoczyło a miałem dla przykladu trzech pracodawców.... Jeśli chodzi o wykształcenie to mozna dodawać do woli.... Spotkał się ktoś z czymś takim?

Napisano
Dnia 18.02.2017 o 21:33, sly6 napisał:

zawsze prawie tak jest katlia ze ludzie tak to opisują. Malo jest takich ze mówią ok.

co do pisania ze wpisujesz jedno a lecisz w inne miejsce to od Twoich odpowiedzi zależy co pomyśli urzędnik na lotnisku. Nie jest to zakazane a może czasami dać do myślenia.

rozumiem wię  lepiej ten pierwszy raz polecieć tam gdzie się napisało pomimo zmiany planów

Napisano
Dnia 18.02.2017 o 20:13, katlia napisał:

To nie jest reprezentacyjne rzeczywistosci - co do potraktowania, to chyba normalne ze ludzie sie czuja zawiedzeni i troche wsciekli. 

pewnie tak, 656 zł tak sobie wywalić w błotko i przejechac do wawy nie jest niczym miłym bez względu na zamożność

Napisano
3 godziny temu, Eriq napisał:

rozumiem wię  lepiej ten pierwszy raz polecieć tam gdzie się napisało pomimo zmiany planów

jesli to ladnie uzasadnisz to masz prawo zmienic miejsce jesli to urzednika zainteresuje. Bo roznie bywa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...