Adii Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Cześć, w te wakacje udaję się do NY na 2 miesiące. Nie ukrywam że podczas tego czasu przydałby mi się jakiś konkretny internet mobilny z nielimitowanym np. LTE. Niestety nie posiadam laptopa/tableta więc jestem ograniczony do telefonu. Do tej pory jak byłem w NY korzystałem z jakiś meksykańskich sieci komórkowych z kartami pre-paid. Za 45$ dostawałem jakieś 3 GB internetu... Widziałem że na terenie Long Island ( Tam się zatrzymam ) jest zasięg optimumwifi. Czy jest jakiś sposób aby wykupić dostęp dla tzw. Turysty? Albo jakieś dobre alternatywy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krakowski_knur Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Hej. Znalazłeś już jakąś fajną oferte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adii Posted May 15, 2017 Author Report Share Posted May 15, 2017 Cześć, widziałem jakiś czas temu że MetroPCS ma fajną ofertę pre paid razem z dostępem do ich hotspotu. Jednak mój telefon nie działa na ich częstotliwości, i na chwilę obecną jestem ograniczony do AT&T. Jeśli chcesz zobaczyć czy twój telefon będzie działał u różnych providerów w Usa mozesz to sprawdzić na tej stronie. http://willmyphonework.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorolnik Posted May 15, 2017 Report Share Posted May 15, 2017 Dnia 5/14/2017 o 19:31, krakowski_knur napisał: Hej. Znalazłeś już jakąś fajną oferte? Ostatnio widziałem, że T-Mobile wprowadził ofertę dla turystów - 21 dni voice and data za $30 netto. Jest limit na LTE, powyżej limitu jest niższa generacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adii Posted May 16, 2017 Author Report Share Posted May 16, 2017 20 godzin temu, motorolnik napisał: Ostatnio widziałem, że T-Mobile wprowadził ofertę dla turystów - 21 dni voice and data za $30 netto. Jest limit na LTE, powyżej limitu jest niższa generacja. Dzięki że wspomniałeś ! Jednak uważam że jest to dość słaba oferta, jak byłem w styczniu w Usa korzystałem z ich oferty https://www.h2owirelessnow.com/mainControl.php?page=planMonth Z tego co wiem operują właśnie na częstotliwościach At&t Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorolnik Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 @Adii i jak było z zasięgiem H2O w NYC? Bo $30/m wygląda to ciekawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adii Posted May 17, 2017 Author Report Share Posted May 17, 2017 Dnia 16.05.2017 o 19:22, motorolnik napisał: @Adii i jak było z zasięgiem H2O w NYC? Bo $30/m wygląda to ciekawie. Zasięg był świetny, nie miałem żadnego problemu z tą siecią na Long Island gdzie mieszkałem, jak i na Manhattanie, Brooklynie podczas zwiedzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.