noclip Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 witajcie moj przypadek jest calkowicie nienormalny, dostalem zaproszenie jakies 3 tyg temu i zwekalem z umowieniem sie z konsulem ma rozmowe bo chcialem sie czegos na temat wiz dowiedziec jak juz zadzwonilem to mam spotkanie 11 sierpnia a dalej jestem zielony sam niewiem czy chce tam jechac Jesli mozecie napiszcie jak sie tam ubrac jak zachowywac i takie najwazniejsze rzeczy, ktore sa potrzebne zeby dostac wize oki plisss !! ))
Jarek1122 Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 witajcie moj przypadek jest calkowicie nie normalny dostalem zaproszenie jakeis 3 tyg temu i zwekalem z umowieniem sie z konsulem ma rozmowe bo chcialem sie czegos na temat wiz dowiedziec jak jzu zadzwonilem to mam spotkanie 11 sierpnia a dalej jestem zielony sam niewiem czy chce tam jechac Jesli mozecie napiscie jak sie tam ubrac jak zachowywac i takie najwarzniejsze rzeczy ktore sa potrzebne zeby dostac wize oki plisss !! )) Tu masz przykład: http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=2575 Poczytaj forum tego jest naprawde sporo.
Chomik Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Twoj przypadek jest jak najbardziej normalny. A zrob to co podpowiedzial Ci nieoceniony Wtorek - przejrzyj Forum, o tym zostaly napisane juz niemal tomy! Ewentualne pytania zadawaj w watku, ktory zostal Ci podsuniety lub w ktoryms z tych, ktore - mam nadzieje - znajdziesz poprzez wyszukiwarke...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.