Aga95 Napisano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2017 Hej chciałabym się dowiedzieć jakie mam szanse na dostanie wizy turystycznej. Moja sytuacja wygląda tak mam 21 lat nie uczę się i nie pracuje. Jestem zarejestrowana w urzędzie pracy ale jest możliwość ze przejdę KRUS. Mieszkam na gospodarstwie Które należy do mojego wujka (wujek nie ma żony ani dzieci wiec wszystko kiedyś przejdzie na mnie i brata) po za tym mama ma spadek po babci razem jest tego 20ha no i zwierzęta hodowlane. Mam chłopaka w USA który jest Polakiem ale ma obywatelstwo USA i chciałabym do niego pojechać. Czy jest sznasaa na dostanie wizy w mojej sytuacji? Czy lepiej od razu starać się o wize nareczenska ?
Gość Napisano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2017 Jak chcesz jechać turystycznie to wiza turystyczną. Jak chcesz jechać na stałe to wiza narzeczenska.
quarterback87 Napisano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2017 Jak we wniosku podasz, a na rozmowie powiesz to co napisałaś na forum, to raczej zostaje narzeczeńska. W PL nie masz niczego co Cię tu trzyma,a w US masz chłopaka. Więc wiesz jaki wniosek wyciągnie konsul.
sly6 Napisano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2017 jak z takimi warunkami dostaniesz wizę bo możesz dostać to graj z lotka. Możesz iść a powoli myśl nad wizą narzeczeńską
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.