karusek Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2017 Serdecnie Was witam w nowym watku tego forum. Mam pytanie do tych forumowiczow ktorzy sa dobrze w tej kwesii zorientowani. We wrzesniu 2014 przylecialem do USA po wylosowaniu GC, w kilka dni po przylocie dostalem Zielona karte SSN i niezwlocznie za posrednictwem college wystapilem o pieniade na nauke z funduszy federalnych FAFSA. Ku mojemu zdziwieniu przyznano na pokrycie mojego czesnego ponad 14 tys $, jednak nauki z roznych powodow nie rozpoczalem i ;pieniadze nie zostaly przez college pobrane. Pytanie jest natepujace: Czy po uplywie 4 lat w roku 2018 bede mogl jeszce skorzystać z grantu FAFSA?
katlia Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2017 Tak, mozesz -- nie ma limitu co do wieku na pieniadze FAFSA, ale suma dzisiaj bedzie sie roznic, bo twoja sytuacja finansowa sie zmienila. Bedziesz musial od nowa wysylac papiery.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.