Poppy Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Za niedługo mam rozmowę z konsulem, ale wciąż jeszcze mam wątpliwości... Mam przynieść zdjęcia jako dowód związku, ale czy to mają być te same zdjęcia jakie złożyliśmy w petycji K-1? czy zdjęcia z wizyt PO złożeniu czy w ogóle jakiekolwiek zdjęcia z całej naszej relacji...
MoniaS Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Nie ma znaczenia które. Mnie o zdjęcia nie pytali, znaczy nie prosili.
Gość Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Mnie prosili. Na wszelki wypadek miałam stare i nowe zdjęcia.
tipitoe Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Radze zabrac wszystkie dolumenty I zdjecia jakie mozesz. Drugiej rozmowy zwyczajnie nie bedzie.
Poppy Napisano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Października 2017 Wiza przyznana. Nie poprosili o ani jedno zdjęcie ani żadne dodatkowe dokumenty. Pytania zadziwiająco proste... ale czasami jest podobno drugie interview
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.