wsliwinska7 Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Cześć, mam pytanie dotyczące polskich znaków w imieniu i nazwisku. Moje nazwisko posiada dwa polskie znaki i we wniosku wpisałam je bez polskich znaków. Zastanawiam się czy z tego tytułu mogą wystąpić jakieś problemy w dalszym procesie starania się o wizę?
sly6 Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 w ds jest inny punkt gdzie powinnaś wpisać swoje dane używając polskich znaków. W innych punktach używasz bez i jest ok.
wsliwinska7 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Własnie chodzi o to że wszędzie użyłam bez, bo myślałam że tak powinno być a jutro mam rozmowę w konsulacie.
sly6 Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 to idź z tym co masz i może Ci dopiszą przy sprawdzaniu wniosku. za taki błąd nic nie ma
wsliwinska7 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Kamień z serca, bardzo dziękuję za odpowiedź!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.