Marry Ozeryska Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2018 Witam serdecznie! W tym Roku 2018 bede probowac ubiegac sie o wize turystyczna do Stanow Zjednoczonych mam 21 lat szkola poszla na bok pracuje mam umowe o prace o zarobku pisac nie bede Bo kogo to obchodzi jestem basista pewnego zespolu koncertuje po polsce czasem poza Polska. bywam turystycznie w krajach unii europejskiej oraz jesli sa koncerty bywalem ( niemcy Anglia szkocja czechy ogolnie wiele panstw oprocz Rosjii ) kontakty z rodzina bardzo dobre mam ojca zagranica tylko pracuje w Anglii . Do USA chce sie wybrac do Nowego jorku oraz DC stolica Washington. max rowny miesiac chce zwiedzic te wspaniale piekne miasta jak funkcjonuje chce poczuc klimat tego panstwa I poczuc sie przez ten miesiac jak American boy! Moj Angielski jest srednio zaawansowany. Nie posiadam rodziny w USA zero znajomych . Nie posiadam dziewczyny oraz dzieci. Jakie sa szanse na wize inni beda pisac ze male ale kazdy komentarz sie liczy Ps: przepraszam za brak znakow inter. I gramatyke pisania
mcpear Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2018 Masz szanse. Nikt na forum ci gwarancji nie da. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.