notbatman Napisano 12 Marca 2018 Zgłoś Napisano 12 Marca 2018 Hej, mam problem. 20 lutego dostałem informacje, że paszport jest gotowy do odbioru z punktu TNT Warszawa. Niestety nie zarejestrowałem, że mam na to tylko 10 dni i w efekcie nie odebrałem go. Na portalu ustraveldocs jest informacja "Paszport został odesłany z powrotem do Ambasady/Konsulatu.". Problem polega na tym, że 18 marca mam wyjazd slużbowy i potrzebuje tego paszportu, a nie dostałem żadnego maila z informacją o możliwości odbioru z ambasady. Byłem w zeszłym tygodniu na miejscu, ale pani z okienka poinformowała mnie, że muszę czekać na maila i następny proszę. Czy ktoś miał podobną sytuacje? Czy jest jakaś możliwość skontaktować się z kimś z ambasady w takiej sprawie? Infolinie i inne chaty są bezużyteczne bo można się tylko dowiedzieć standardowych regułek.
sly6 Napisano 12 Marca 2018 Zgłoś Napisano 12 Marca 2018 Znajdź numer na centrale do Ambasady i tam poproś z działem wizowym. Kiedyś podawałem numer na forum.
DoubleM Napisano 7 Maja 2019 Zgłoś Napisano 7 Maja 2019 Cześć! W tym roku ja jestem w takiej sytuacji... Udało Ci się odzyskać paszport na czas? Masz jakieś rady jak to zrobić? Zadziałał telefon na centralę do ambasady?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.