Groh Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 witam zamowilem plyty dvd w sklepie internetowym kilka dni przed wylotem, (dostawa 3 ni) ale nie przewidzialem ze wyslanie tej paczki zajmie im kolejne 3 dni od zlozenia zamowienia. mam tu znajomego ktory moze mi je wyslac za te kilka dni, ile to moze kosztowac(3 plyty dvd) i czy mi jakiegos cla nie dowala ani nic w tym stylu dzieki za odpowiedz Goroh
sly6 Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 do mnie czasami szla taka przesylka od 7 dni do 2 miesiecy.to zalezy jak zostala wyslana i zadnego cla nie zaplacilem
ptyś Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 3 plyty nie moga byc ciezkie, niech Ci wysle zwykla poczta lotnicze, ostatnio przesylki z USA dochodza do mnie w ciagu 4! dni
sly6 Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 ptys jak wysylasz jako list to faktycznie tyle ida..z Polski tez wysylalem przesylki takie jako list i dochodzily do 6 dni
mario_dsl Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 Do mnie przyszedl lek American Express to szlo z 6-7 dni chyba nie pamietam , zalazy czy sie chce expresem ( wiadomo szybko) czy droga morska trwa to dluzej ale jest znacznie taniej bo express kosztuje 17$ z tego co wiem to niewiele bys zaplacil za te płyty.
sly6 Napisano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 wyslany pakiet droga morska bedzie szedl z kolo 2 miesiecy 8)
Groh Napisano 26 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2005 dzieki za odp to ja chyba sprobuje listem wyslac normalnie lotnicza 3 plyty to w sumie nieduzo.... groh
Groh Napisano 28 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2005 witam jednak jeszcze jedna z paczek nie przyszla na czas, tym razem mp3 player. jak zrobic z tym fantem zeby zostal wyslany do Polski coby cla nie dowalili ponoc trza napisac na adresie "GIFT" czy jakos tak dzieki za info Piotrek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.