Łukasz.Moreń Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2018 Witam.nie wiem gdzie dokładnie mam umieścić ten post ,zwracam się do was z pytaniem od mojego znajomego dotyczy ono wyjazdu do USA.Czy jeżeli był karany na okres 2i pół miesiąca za odróbki ma on szanse ubiegać o wize do stanów ,jeżeli tak to po ilu latach .
Gość Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2018 Ma szansę, ale będzie musiał na rozmowę przynieść dokumenty co do swojej karalność.
sly6 Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2018 Możesz i po paru latach iść po wizę i jej nie dostać bo np były to narkotyki. Konsul podejmuje decyzje po tym za co był wyrok oraz czy dana osoba nie zrobi podobnie lub innych przestępstw Są osoby po wyrokach że dostają wizę
Łukasz.Moreń Napisano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Napisano 5 Lipca 2018 Hmmm...on o ile mi wiadomo szedł i rzucił butelkę miała trafić na posesje trafiła w samochód na leasingu ,pech chciał że tak się to skończyło .Dzięki wam za odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.