markam777 Napisano 11 Września 2018 Zgłoś Napisano 11 Września 2018 Witam Zgłaszam się tutaj z prośbą Dostałem w prezencie od kolegi z USA dwa szczeniaki, chcę je przywieźć do Polski, jednak nie wiem czy mi się to uda . Chciałbym to zrobić oczywiście osobiście nie posiadam jeszcze paszportu oraz nie wiem czy dostanę wizę dlatego chciałbym się zorientować czy mogę mieć wyjście awaryjne w razie potrzeby . Pieski oczywiście będą miały wszystkie potrzebne dokumenty .będą musiały najprawdopodobniej podróżować w luku bagażowym lub jako cargo . W grę wchodzą oczywiście tylko linie które umożliwiają podróż ze zwierzakiem , Lot, Lufthansa ( KLM chyba również ) więcej nie znam . Wylot najprawdopodobniej z Atlanty . Osobie która mi pomoże oczywiście odpowiednio to wynagrodzę, jeżeli ktoś miałby taką możliwość oraz chęć pomocy zapraszam na prv
andyopole Napisano 11 Września 2018 Zgłoś Napisano 11 Września 2018 Psy rownie dobrze moga leciec same.
markam777 Napisano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 11 Września 2018 Z Polski to USA koszty wysyłki są całkiem znośne , w druga stronę są kosmiczne dlatego szukam sensownego rozwiązania . Może być również lotnisko w Charlotte ,
markam777 Napisano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2018 Witam, żadnych nowości w temacie, żaden rodak nie planuje przyjazdu w niedługim czasie ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.