Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zamierzam jechać na kurs języka angielskiego do USA, który jest ogranizowany przez biuro EF. Co do długości kursu to są 3 opcje: 6 miesięcy lub 9 miesięcy lub 11 miesięcy. I załóżmy, że chcę jechać na 11 miesięcy więc jaka wiza? Czy można na tej wizie pracować? Jeśli nie to jaka wiza aby można było chodzić na kurs i pracować?

Edytowane przez Suprise
Chcę dodać pytania

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Gość

Wiza F1.

Nie mozna pracowac. Jednym z wymogow wizy jest przedstawienie dowodow finansowych na to, ze stac cie na kurs + utrzmanie siebie przez te 11 miesiecy. Wiec zakladam, ze posiadasz jakies 20,000$ - 30,000$.

Nie ma wizy pozwalajacej chodzic do szkoly i pracowac jednoczesnie.

Jesli jestes na studiach, to masz mozliwosc udzialu w work&travel.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz

×