AnnBuster Napisano 2 Października 2018 Zgłoś Napisano 2 Października 2018 Witam, Za miesiac Musimy zlozyc wniosek o przedluzenie karty. Pytanie, czy mam skladac jeden wniosek czy dwa - jeden na siebie I jeden na corke (Cora 10letnia ktora otrzymala karte w tym samym dniu). Platnosc 595$ + 85$(Za mnie) + 85$ (corka) czy 595$(Za mnie) + 85$ (Za mnie) + 595$ (corka) + 85$ (corka)?
Xarthisius Napisano 2 Października 2018 Zgłoś Napisano 2 Października 2018 42 minutes ago, AnnBuster said: Witam, Za miesiac Musimy zlozyc wniosek o przedluzenie karty. Pytanie, czy mam skladac jeden wniosek czy dwa - jeden na siebie I jeden na corke (Cora 10letnia ktora otrzymala karte w tym samym dniu). Platnosc 595$ + 85$(Za mnie) + 85$ (corka) czy 595$(Za mnie) + 85$ (Za mnie) + 595$ (corka) + 85$ (corka)? $595 + 2*$65 = $765 Ta pierwsza oplata jest za "procesowanie formularza". Skoro wysylacie jeden, bo uwzgledniasz corke w czesci 5, to jest pobierana tylko jedna oplata. Warunkiem koniecznym do uwzglednienia corki, jest to ze otrzymala GC w tym samym dniu (lub w ciagu 90 dni od) w ktorym Ty otrzymalas GC, co jak napisalas spelniasz. Update: Zobacz https://www.uscis.gov/sites/default/files/files/form/i-751instr.pdf i rozdzial pt. What Is the Filing Fee?
Xarthisius Napisano 2 Października 2018 Zgłoś Napisano 2 Października 2018 Juz nie moge edytowac, ale oplata za bio to 85$ tak jak pisalas. Dobrze chociaz ze prawa strone dobrze napisalem
AnnBuster Napisano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2018 1 hour ago, Xarthisius said: Juz nie moge edytowac, ale oplata za bio to 85$ tak jak pisalas. Dobrze chociaz ze prawa strone dobrze napisalem Dzieki serdecznie Za odpowiedz, tak myslalam ze tylko jeden druczek. Dzieki jeszcze raz!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.