Suprise Napisano 21 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2018 Z jakim zawodem bez studiów (najwyżej szkoła policealna) i na jakiej wizie pracowniczej łatwiej jest wyjechać do USA? Czy obywatele PL mogą wyjechać do USA na wizie H-1B1? Skończone liceum a po liceum szkoła policealna na kierunku informatyka. Mogę pracować jako informatyk, kierowca samochodu osobowego, ciężarowego.
Xarthisius Napisano 21 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2018 33 minutes ago, Suprise said: Z jakim zawodem bez studiów (najwyżej szkoła policealna) i na jakiej wizie pracowniczej łatwiej jest wyjechać do USA? Czy obywatele PL mogą wyjechać do USA na wizie H-1B1? Skończone liceum a po liceum szkoła policealna na kierunku informatyka. Mogę pracować jako informatyk, kierowca samochodu osobowego, ciężarowego. Kucharz informatyk, kierowca, plynny angielski po kursie w stanach (jak tam Twoja wiza F1?) Ja sie dziwie ze za same checi od razu obywatelstwa Ci nie dali. Co wizy H1-B1 to oczywiscie, ze Polak moze. Oczywiscie pod warunkiem ze jest tez obywatelem Chile albo Singapuru...
Suprise Napisano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 21 Listopada 2018 41 minut temu, Xarthisius napisał: (jak tam Twoja wiza F1?) Miało być na F1, ale to bardzo dużo kosztuje więc wrazie "w" szukam innych sposobów...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.