bimbrownik Napisano 9 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2019 mój pierwszy post więc - serdecznie witam wszystkich ale... próbuję od ponad tygodnia ustalić termin wizyty w krakowskim konsulacie i wciąż "W danym momencie nie ma dostępnych miejsc na spotkania wizowe." czy to przez shutdown ?
Miszczo1212 Napisano 9 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2019 https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/wait-times.html wg tej strony na najbliższa rozmowe trzeba czekac w krakowie okolo 24 dni, ja umawiałem sie 20 grudnia 2018 najbliższa mialem 15 stycznia 2019 rozmowe. Troche cierpliwości
bimbrownik Napisano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2019 5 godzin temu, Miszczo1212 napisał: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/wait-times.html wg tej strony na najbliższa rozmowe trzeba czekac w krakowie okolo 24 dni, ja umawiałem sie 20 grudnia 2018 najbliższa mialem 15 stycznia 2019 rozmowe. Troche cierpliwości 24 dni oczekiwania to nie jest problem ale to, że w chwili obecnej nie ma żadnej możliwości umówienia jakiegokolwiek terminu.
Bumbleeee96 Napisano 10 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2019 A jaki wybrales sposob zaplaty ? jesli inny niz platnosc karta debetowa czy kredytowa to musisz poczekac na zaksiegowanie i dopiero umowic termin (tylko platnosc karta daje mozliwosc natychmiastowego umowienia terminu rozmowy) sam czekam od polowy stycznia na rozmowe poniewaz nagle 6 lutego mieli zamkniete i musialem znow przelozyc rozmowe a najblizszy termin byl za 2,5 tygodnia
bimbrownik Napisano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2019 wszystko już jest zapłacone, termin był wyznaczony na 15.02 nagle przyszło info na maila, że odwołują i od tego czasu brak możliwości zmiany terminu
kzielu Napisano 10 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2019 Godzinę temu, bimbrownik napisał: wszystko już jest zapłacone, termin był wyznaczony na 15.02 nagle przyszło info na maila, że odwołują i od tego czasu brak możliwości zmiany terminu Wiec na oko to moze byc zwiazane z shutdownem bo jak sie nie dogadaja to on 15-ego biznes znowu zamkniety... Wiec podejzewam ze odwolali na wszelki wypadek zeby nie jechal na darmo 15-ego.
bimbrownik Napisano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2019 Godzinę temu, kzielu napisał: Wiec na oko to moze byc zwiazane z shutdownem bo jak sie nie dogadaja to on 15-ego biznes znowu zamkniety... Wiec podejzewam ze odwolali na wszelki wypadek zeby nie jechal na darmo 15-ego. sprawa rozwiązana protip dla potomnych jak konsulat anuluje spotkanie to nowego nie wyznaczamy przez zmianę terminu bo pojawi się komunikat jak w pierwszym poście ale trzeba anulować spotkanie i wyznaczyć nowy termin PS. jakość i intuicyjność serwisu wizowego pozostawia jednak wiele do życzenia
Bumbleeee96 Napisano 11 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2019 No właśnie ja też dostałem maila od nich że 6 lutego będzie zamknięty i żeby zmienić na inny dogodny termin i bez problemu mogłem zmienić i był dostępny na 20 lutego tylko z tego co widzę to więcej dni jest odwołanych i boje się że znów będę mieć odwołane 20 lutego
Bumbleeee96 Napisano 11 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2019 Bimbrownik i na kiedy masz termin ?
bimbrownik Napisano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 11 Lutego 2019 10 godzin temu, Bumbleeee96 napisał: Bimbrownik i na kiedy masz termin ? 7 marzec
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.