Kamilus3 Napisano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2019 Witam wszystkich serdecznie Jestem już po wypełnianiu wniosków, opłatach , umówieniu na spotkanie z konsulem i całym tym stresem z tym związanym Tak tytułem wstępu jeszcze, do stanów wybieram się z żoną i córką. Przeglądając mój profil gdzie umawia się spotkanie w zakładce " Historia spotkań" wyświetlone są trzy osoby (ja żona córka ) Przy żonie i córce w kratce z napisem " Is dependent" jest napisane "true" a u mnie w tej samej pozycji "false" Wiecie może o co w tym chodzi ? Z góry dziękuję za pomoc
haneczka019 Napisano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2019 Nie mają swojego konta, są "podpięte" do twojego, czyli tak jakby zależne od twojego konta ;). U nas było to samo. Na moim koncie była umówiona wizyta dla naszej trójki i dokładnie tak samo to wyglądało.
Kamilus3 Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2019 O super Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź Mam jeszcze jedno pytanie. Córka ma 2,5 roku. Wszystko jest za nią opłacone i wypełnione, tylko przy tych pytaniach odnośnie spotkania z konsulem było tak to wszystko namieszane, że zaznaczyłem "spotkanie" a nie "drop box". I chyba nie będzie problemu jak córki nie będzie z nami na spotkaniu, bo wiadomo do 14 i powyżej 80 lat nie trzeba się stawiać na nie. Czy może być jakiś problem ?
Kamilus3 Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2019 Dziękuje raz jeszcze. Spotkanie mamy wyznaczone na 13 maja. Dam znać jak nam poszło
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.