m_b Posted April 18, 2019 Report Share Posted April 18, 2019 Cześć, jestem umówiony na spotkanie z Konsulem w Krakowie. W przeszłości byłem karany i wiem, że muszę zabrać ze sobą informację pobraną z Krajowego Rejestru Karnego. Na stronie informacyjnej widnieje wzmianka o tym, aby pobrać je z biura przy ul. Czerniakowskiej w Warszawie. Czy jeśli uzyskam stosowny dokument z Biura Informacyjnego KRK w Sądzie Okręgowym w Krakowie, to zostanie on zaakceptowany podczas rozmowy, czy Konsul wnikliwie weryfikuje adres urzędu, który wydał dokument i muszę koniecznie udać się do Warszawy? Niestety na infolinii nie potrafią mi dać jednoznacznej odpowiedzi, stąd moje pytanie na forum - może ktoś z Was miał podobny "problem" i mógłby podzielić się doświadczeniem. Będę bardzo wdzięczny za pomoc i rozwianie wątpliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniesd Posted April 28, 2019 Report Share Posted April 28, 2019 Hej, jesteś już po rozmowie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.